Giresun Müftülüğü

Müftülükten fabrikalara ziyaret

Giresun Espiye İlçe Müftüsü, ilçede faaliyette bulunan bir tekstil fabrikasını ziyaret ederek işçilerle bir süre sohbet etti.

Abone Ol

Espiye İlçe Müftüsü Osman Gülbe, ilçede faaliyet gösteren fabrika ve işletmelere ziyaretler gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda Espiye'de faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasını ziyaret eden İlçe Müftüsü Osman Gülbe, fabrika yetkilisi Şevki Can Tosunoğlu'ndan işletme hakkında bilgi alarak işçilerle bir süre sohbet etti.

Üretim bantlarında incelemelerde bulunan Müftü Gülbe, istihdama katkı sağlayan işletme yetkililerini tebrik etti. 


Esnaf ziyaretlerine önem verdiklerini belirten Gülbe, şunları kaydetti:

"Her fırsatta esnafımızı ziyaret etmeye gayret ediyoruz. Bu vesileyle esnafımızın istek ve problemlerini dinleyerek ve esnafımıza helalinden bereketli bol kazançlar dileyerek manevi destek vermeye çalışıyoruz. Dayanışma ve kardeşliğin en güzel tezahürlerini gördüğümüz toplumumuzda, bileğinin hakkını vererek, yüreğinin güzelliğini değere dönüştüren işçi kardeşlerimiz her zaman baş tacı edilmiştir.

Bizler, alın terini kutsal gören, alnından akıttığı teri helale dönüştürmeyi her şeyin üzerinde tutan ve bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız. Bizlere düşen görev, bu mirası ilelebet sahiplenerek korumaktır. Sermayesi alnının teri olan tüm işçi kardeşlerime sağlık, huzur, mutluluk ve başarı dolu nice güzel günler, hayırlı
kazançlar diliyorum."

Müftü Gülbe ziyaretin anısına tüm işçileri temsilen fabrikanın en yaşlı çalışanına çiçek takdim etti.

Müftü Gülbe'ye ziyareti sırasında Şube Müdürü Ömer Çınar eşlik etti.