Kayseri Müftülüğü

Öğrencilerden Kartal Şehitliğine ziyaret

Kayseri Melikgazi İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü koordinesinde Belsin Hoca Yusuf Erdem Ortaokulu öğrencileri Kartal Şehitliğini ziyaret etti.

Abone Ol

Melikgazi İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce düzenlenen programa, Melikgazi İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü İsa Bilir, Nasrullahzade Cami İmam Hatibi Mustafa Gökçen, Şehit Mehmet Polat'ın babası Aslan Polat, Belsin Hoca Yusuf Erdem Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri katıldı.

Program ilk olarak Seyyid Burhanettin Türbesini ziyaret ile başladı. Programda rehberlik yapan Genlik Koordinatörü Bilir, Seyyid Burhanettin Hz.’nin hayatı, kabir ziyareti ve adabı, Su İçmez Efendi’nin hayatı, Kalem Kırdı Camii’nin tarihi, Kartal Şehitliği ve Şehitliğin öneminden bahsetti. Şehit Mehmet Polat'ın babası Aslan Polat ise şehidimizin hayatı ve şehadeti hakkında gençlere bilgi verdi.

Nasrullahzade Cami İmam Hatibi Mustafa Gökçen’in Kur'an-ı Kerim tilaveti sonrası Gençlik Koordinatörü Bilir tarafından yapılan dua ile program sona erdi. Programa katılanlara Melikgazi İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından olan "Geçerken" dergisi hediye edilerek çeşitli ikramlarda bulunuldu.