Hakkari Müftülüğü

Okuş: Hz. Peygamberi her platformda anlatmaya gayret göstereceğiz

Hakkari İl Müftüsü Hüseyin Okuş, Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Hz. Peygamber (sav)'i her platformda anlatmaya gayret göstereceklerini söyledi.

Abone Ol

Hakkari İl Müftüsü Hüseyin Okuş, Mevlid-i Nebi Haftasında yapılacak faaliyetler hakkında görüş alış-verişinde bulunmak üzere personelle bir araya geldi.

Merkez Ulu Camii'nde düzenlenen toplantıda konuşan İl Müftüsü Hüseyin Okuş, "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" temasının işleneceği Mevlid-i Nebi Haftası'nda gerek İl Müftülüğünce düzenlenen programlara katılarak ve gerekse görev yerinizde yapacağınız etkinliklerle dolu dolu geçirmenizi, yapılacak faaliyetleri halkın her kesimine duyurmanızı ve Hz. Peygamberi (sav) her platformda anlatmaya gayret göstermenizi istiyorum." dedi.

Hakkari'de göreve yeni başladığını anımsatan İl Müftüsü Okuş, "İşimiz çok, yükümüz ağır. Allah bu topluma en güzel hizmeti sunmayı bizlere nasip etsin. Ümmeti Muhammed bizden hizmet bekliyor. Yüce Allah da insanlara hizmet edin diyor. Mekanı şereflendiren insanlardır. Burayı da yapacağımız hizmetlerle bizler imar edeceğiz. Hepinizi görev yerlerinizde ziyaret edip, sorunlarınız ile çözüm önerilerinizi alarak birlikte çözüm getirme gayretinde olacağız." ifadelerinde bulundu.

Müftü Okuş, "Birbirimizi tanıyacağız. Kırgınlık yapmayacağız. Her işe birlikte koşarak, birlikte başaracağız. Eksiklerimizi el birliği ile gidereceğiz.  Görevimizi yapmanın yanında doğruluktan ayrılmayacağız. Hiçbir mazerete sığınmadan işi layığıyla yapacağız. Herkes mesul olduğu işini yaparsa bütün meseleler kolaylıkla çözülür." sözleriyle konuşmasını tamamladı. 

Toplu fotoğraf çekiminin ardından toplantı sona erdi.