Çorum Müftülüğü

Ortaköy Diyanet Gençlik Merkezi açıldı

Çorum Valiliği, İl Müftülüğü ve Ortaköy İlçe Müftülüğü iş birliğinde yapımı tamamlanan Diyanet Gençlik Merkezi törenle açıldı.

Abone Ol

Ortaköy Diyanet Gençlik Merkezinin açılışına katılan Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Ortaköy ilçesinin ihtiyacı olan bu Gençlik Merkezinin açılmasıyla birlikte çocukların ve gençlerin hem eğitim alabilecekleri, hem de kaliteli zaman geçirebilecekleri bir mekana kavuşturduklarını belirterek, gençlik merkezinin Ortaköy’e hayırlı olması temennisinde bulundu.

İlçe Müftüsü Sadık Saran, katılımlarından ve desteklerinden dolayı Vali Dağlı’ya teşekkür ederken, Diyanet İşleri Başkanlığının en önemli hizmetlerinden birinin gençlik merkezleri olduğunu ve orada milli-manevi değerlerine sahip çıkan gençlerin yetiştirildiğini belirterek, Ortaköy Diyanet Gençlik Merkezini her zaman gençlerin kullanımına sunma gayretinde olacaklarını ifade etti.

Açılışa; İl Müftüsü Şahin Yıldırım, İlçe Kaymakamı Muhammed Sağır, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir ile kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri de katıldı.

Konuşmaların ardından yapılan dua ile gençlik merkezinin açılışı gerçekleştirildi.