Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı, Muğla Valiliği Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Abide H. Nuri Öncüer Huzurevi'ni ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Müftü Çapçı’ya, İl Müftü Yardımcısı Sema Özbakış, Din Hizmetleri Şube Müdürü Bekir Elmas, Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Muğla Şube Uzmanı Kahraman Kazandere, TDV Muğla Kadın Kolları Başkanı Hilal Çapçı ve şube gönüllüleri de eşlik etti.

Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük'ün ev sahipliğinde gerçekleşen ve huzurevi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği program, Kurşunlu Camii İmam Hatibi Yadigar Ceylan’ın Yasin-i Şerif tilavetiyle başladı.

İl Müftülüğü Veri Hazırlama Memuru Fatih Yaşatır ve Neyzen Murat Baş’ın ilahi icralarıyla devam eden program, Müftü Yaşar Çapçı’nın sohbetiyle sürdü.

Muğla Huzurevi Ziyaret 11

Sohbetinde, Mevlid-i Nebi Haftası vesilesiyle ekibiyle birlikte huzurevini ziyaret ettiklerini belirten Müftü Çapçı, Peygamber Efendimizin yaşlılara gösterdiği hürmetten bahsetti.

Ardından dua eden Çapçı, huzurevi sakinlerine sağlık ve afiyet dileklerinde bulundu.

Muğla Huzurevi Ziyaret 33Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük de konuşmasında, davet üzerine gerçekleştirilen bu ziyaret dolayısıyla Müftü Çapçı ve ekibine teşekkür ederek, Mevlid-i Nebi Haftası’nın hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Program sonunda Müftü Çapçı, huzurevi sakinleri ve çalışanlarla sohbet ederek ziyaretini tamamladı.