Aydın Müftülüğü

Sinenli Dörtyol Camii törenle açıldı

Aydın’ın Bozdoğan İlçesi Örentaht Mahallesinde hayırsever Kamil Ön tarafından yaptırılan Sinenli Dörtyol Camii, Kur’an kursu ve lojmanı törenle açıldı.

Abone Ol

Bozdoğan İlçesi Örentaht Mahallesinde hayırsever Kamil Ön tarafından yaptırılan Sinenli Dörtyol Cami, Kur’an kursu ve lojmanı Aydın Valisi Yakup Canbolat’ın katıldığı törenle açıldı.

Protokol üyeleri ve Bozdoğan halkının yoğun katılımı ile gerçekleştirilen törenin açış konuşmasını İlçe Müftüsü Dr. Hamza Yıldırım yaptı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından hayırseverlere teşekkür ederek konuşmasına başlayan İl Müftüsü Hasan Güneş, "Camiler içerisinde ibadet edildiği sürece yaptıranların amel defterinin kapanmayacağı eserlerdir. Camiler buluşma yeridir. Allaha karşı görevimiz olan namaz ibadetini ifa ettiğimiz, milli manevi değerlerimizi hep beraber öğrendiğimiz mekânlardır." ifadelerini kullandı.

Hayırsever Kamil Ön’e plaket veren Aydın Valisi Yakup Canbolat, "Caminin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Hayırseverlere desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Duygu dolu anlar yaşayan hayırsever Kamil Ön, "Hayalimde her zaman hem dünya hem ahiret yatırımı olan böyle bir cami yaptırmak vardı. Hamdolsun bugün tamamlandı. Destek veren herkese canı gönülden teşekkür ediyorum." diyerek duygularını ifade etti.

Dörtyol Cami, İl Müftüsü Hasan Güneş’in kıldırdığı Cuma Namazıyla birlikte cemaati ile buluştu.