Sivas Müftülüğü

Sivas’ta cami ve gençlik buluşmaları devam ediyor

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde başlatılan "Gençliğe Değer Projesi" kapsamında Sivas'ta cami gençlik buluşmaları devam ediyor.

Abone Ol

Sivas İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünce yürütülen "Gençliğe Değer Projesi" kapsamında Sivas Bilişim Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik Merkez Hüdai Camisinde Cami Gençlik Buluşması programı düzenlendi.

Programa katılan İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya öğrencilerle bir süre sohbet etti. Müftü Altunkaya sohbetinde öğrencilere "Kitap Okumanın İnsanlar Üzerindeki Olumlu Etkileri" ve "İnsanların Ahiret İçin Yaptığı Hazırlıklar" konu başlıkları altında söyleşi gerçekleştirdi.

Programa İl Müftülüğü Şube Müdürü Mahmut Ceyhan, Okul Müdürü Halil Duman, öğretmenler ile öğrencileri, gençlik koordinatörleri ve din görevlileri katıldı.

Gençlik koordinatörleri ile öğrenciler arasında soru cevap şeklinde devam eden program sonunda ise cami görevlileri tarafından öğrencilere ikram ve Diyanet yayınlarına ait kitaplardan hediye edildi.