23:46 İstanbul Müftülüğü

Ayasofya'nın yeniden ibadete açılması için açtığı davayı kazanmasıyla tanınan ve geçen hafta vefat eden İsmail Kandemir için Ayasofya-i Kebir Camii'nde mevlit okundu.

22:15 Filistin

Katil İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda şehit olanların sayısı son 24 saatte 70 artarak 35 bin 456'ya yükseldi.

21:59 DİYANET HABER

Türk-İslam mimarisinin zirve eseri Selimiye Camii'nde Vakıflar Genel Müdürlüğünce yürütülen restorasyon çalışmaları kapsamında dış cephe taş onarımları bir minare haricinde tamamlandı.

21:50 DİYANET HABER

Prof. Dr. Ali Fuat Baysal, 2. Murat tarafından yaptırılan Edirne Muradiye Camii'nin kaliteli çinileri ve ilginç kalem işi süslemelerinin ilk günkü orijinalliğini koruduğunu söyledi.

14:20 #KEŞFET

Tavaf nedir? Tavaf duaları umre ve hacda farklı mıdır? Tavafın şavtlarında okunan dualar. Tavafın birinci şavtında nasıl dua edilir?

11:34 TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), iyiliği yaymak ve farkındalığı artırmak için iyilik öncülerini 7. kez ödüllendirecek.

11:18 TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) “Unutursan Yetim Kalır” projesi kapsamında Etiyopya’da yetim aileler için kalkınma projeleri gerçekleştiriyor.

11:11 BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

10:55 #KEŞFET

Tavaf namazı nerede kılınır? Tavaf namazından sonra okunması gereken dua, Namaz kılınması mekruh olan vakitlerde tavaf namazı kılınabilir mi?

10:27 #KEŞFET

Kabe'yi görünce nasıl dua etmeliyiz? Kâbe'yi görünce okunacak duanın arapçası, Kâbe'yi görünce okunacak duanın türkçesi