Kütahya Müftülüğü

Tavşanlı'da dereceye girenler ödüllendirildi

Kütahya Tavşanlı'da "Hafızlık" ile "Kur’an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma" yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Abone Ol

Diyanet İşleri Başkanlığınca Kur’an kurslarına katılımı artırmak, hafızlık eğitimini ve Kur’an-ı Kerimi yüzünden güzel okumayı teşvik etmek amacıyla, hafızlık eğitimi verilen Kur’an kurslarında okuyan erkek ve kız öğrenciler arasında iki ayrı kategoride "Hafızlık" ile "Kur’an-ı Kerimi Yüzünden Güzel Okuma" yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Hafızlık yarışmasında; İl Birincisi olan Kavaklı Kız  Kur'an Kursu öğrencisi Nezehat Ebrar Akın ile Kur’an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma yarışmasında; İl İkincisi olan Fevziye Hanım Kız  Kur'an Kursu öğrencisi Şeyma Yılmaz, İlçe Müftüsü Mevlüt Hakan Asan tarafından ödüllendirildi.

İlçe Müftüsü Asan, "Her iki öğrencimizi tebrik ediyorum. İlçemizi başarı ile temsil ettiler. Ayrıca hocalarını ve ailelerini de tebrik ediyorum. Bu başarıda Kur’an hizmetine destek veren Tavşanlı’lı hayırseverlerimizin katkıları çok büyük onlara da teşekkür ediyorum. Ayrıca Hafızlıkta İl Birincisi olan Nezahat Ebrar Akın kızımız 19-20 Eylül 2024 tarihlerinde Muğla’da yapılacak Bölge Yarışmasında İlimizi temsil edecektir. Kendisine başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.