Tutak İlçe Müftülüğüne bağlı Gönül Bahçesi ve Şehit Sezai Atabey 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri parayı Gazze’ye ulaştırmak üzere İlçe Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Tutak Şubesi Başkanı Şahmurat Kaya’ya teslim etti.

Minikler kumbaralarını teslim ederken Müftü Kaya’ya “Gazzedeki kardeşlerimiz için her gün dua ediyoruz. Kumbaralarımızı, Gazzedeki kardeşlerimize ulaştırmanız için size teslim etmeye geldik” dediler.

Müftü Kaya, miniklerin bu anlamlı davranışından duyduğu memnuniyeti ifade ederek kendilerine teşekür etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen Kaya, "Bu yavrularımızın bedenleri minik ama yürekler kocamandır. Bu yaşta göstermiş oldukları bu duyarlılık biz büyüklere bile örnek olacak bir seviyededir.  Bütün Müslümanların birlik ve beraberlik içerisinde ve kendi imkânları ölçüsünde Gazze’ye sahip çıkması gerekiyor." dedi.