Isparta Müftülüğü

Uluborlu'da "Mevlid-i Nebi" konferansı

Isparta Uluborlu Müftülüğü tarafından "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle konferans düzenlendi.

Abone Ol

Uluborlu Alaaddin Keykubat Kütüphanesi Konferans Salonunda gerçekleşen programa Isparta Müftüsü Muharrem Biçer, İlçe Müftüleri Fatih Koç ve İbrahim Kanık, ilçe rotokolü, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

İl Müftüsü Muharrem Biçer, "Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" üzerine yaptığı konuşmasında "Başkanlığımızca Mevlidi Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında tüm yurtta olduğu gibi Isparta ilimiz ve ilçelerimizde farklı mekanlarda bu yılın teması olan 'Hz. Peygamber ve Şahsiyet İnşası' konulu programlar icra ederek Efendimizi anmaya ve anlatmaya çalışıyoruz. Onu anmamız, anlamamıza vesile olsun. Hz. Muhammed’in (sas) sadece insanlığa değil, alemlere rahmet olarak gönderildiğini vurgulayan İl Müftüsü Biçer, Kur’an’ın övgüsüne mazhar olmuş Peygamber Efendimizin (sas) güzel ahlakını kuşanmalı, O’nun şahsiyetini örnek alarak yaşamalıyız." dedi.

Merkez 4-6 Yaş Grubu Kur’an kursunu ziyaret eden İl Müftüsü Muharrem Biçer, Mevlid-i Nebi konferansı sonrasında personelle bir araya geldi. İlçede bir dizi ziyarette bulundu.