Kayseri Müftülüğü

Vali Çiçek: Her gencimizin yanında olacağız

Kayseri Valiliği ve İl Müftülüğü iş birliğinde yürütülen ERVA projesi kapsamında MÜSİAD Kayseri ERVA Spor Kulübü'nün 2'inci Şubesini açan Vali Gökmen Çiçek, her gencin yanında olacaklarını söyledi.

Abone Ol

Kayseri Valiliği'nin Erdemlerimizle Varız (ERVA) projesi kapsamında Kayseri Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) tarafından yaptırılan MÜSİAD ERVA Spor Kulübü’nün 2’inci Şubesi açıldı.

Düzenlenen açılış törenine Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İl Jandarma Komutanı Tuğg. Hakan Dedebağı, İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, MUSİAD Başkanı Ferhat Akmerker, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde konuşan Vali Çiçek, "Her gencimizin yanında olacağız. Sportif faaliyetlerde bulunmamızın yanı sıra değerlerimizi de yaşatacağız, hep beraber Türk bayrağını dalgalandıracağız. Olimpiyatlarda, turnuvalarda madalyalar kazanacağız’ dedik ve bir yılın sonunda 40’ıncı ERVA spor okulumuzun açılışını gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu projenin başında bizlere inananların en başında da MÜSİAD geliyordu, emeği geçen herkesi tekrardan tebrik ediyorum. Bir Türk gencinin en büyük gururu, spor müsabakalarında ülkesinin bayrağını en üst sıralarda dalgalandırmaktır. Bayrağımızı en üst sıralarda dalgalandırmanın, İstiklal Marşımızı dünyanın her yerinde okutmamızın vakti gelmiştir." dedi.

Protokol konuşmaları sonrası İl Müftüsü Ayvaz tarafından dua yapılması ve protokol tarafından kurdele kesilmesi ile MÜSİAD ERVA Spor Kulübü’nün 2’inci Şubesi açıldı.