Rize Müftülüğü

“Yazımda Kardeşlik Var” yaz kampı öğrencilerinden Rize Müftülüğüne ziyaret

“Yazımda Kardeşlik Var” yaz kampına Rize’den katılan öğrenciler, kamp dönüşü Rize İl Müftülüsü Naci Çakmakçı’yı makamında ziyaret ettiler

Abone Ol

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen “Yazımda Kardeşlik Var” yaz kampı, 14-21 Temmuz 2024 tarihleri arasında Ankara'da gerçekleştirilerek tamamlandı.

Yaz kampına Rize’den katılan öğrenciler, kamp dönüşü Rize İl Müftülüsü Naci Çakmakçı’ya makamında ziyaret gerçekleştirerek tablo hediye ettiler.

İl Müftüsü Naci Çakmakçı öğrencileri makamında ağırlayarak, “İlimizden kampa katılan 20’si kız, 20’si erkek olmak üzere toplamda 40 öğrencimiz, kampta geçirdikleri süre içerisinde milli ve manevi değerlerimiz çerçevesinde ülkemizin tarihi ve kültürel değerlerini tanıdılar, çeşitli sportif etkinlikler gerçekleştirerek kardeşlik ruhuyla sosyalleşme imkânı buldular. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, kamptan elde ettikleri kazanımları muhafaza etmelerini ve öğrendiklerini büyük bir inanç ve kararlılıkla geleceğe taşımalarını tavsiye ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kamptaki izlenimlerinden söz eden öğrenciler, kampta moral ve motivasyon depoladıklarını ifade ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Kampta gerçekleştirilen basketbol ve tenis turnuvalarında birinci, futbol ve hentbol turnuvalarında da ikinciliği elde ederek kupa ve madalya alan öğrenciler, kampı düzenleyen Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfına teşekkür ettiler.