Denizli İl Müftülüğü tarafından Diyanet Denizli İzcilik Kulübü üyelerine yönelik “Gençlik Yaz Kampı” programı gerçekleştirildi.

Çardak Göz Mevkii'nde 39 izci lideri din görevlisi, 18 izci gönüllüsü ve 188 kulüp üyesi izci bir araya geldi.

Kampta izci üyelerine, izciliğin teorik ve pratik bilgilerinin yanı sıra izci düğümleri hakkında bilgi verilirken bedence sağlam, fikirce uyanık, ahlakça dürüst tutma, milli ve manevi değerlerine sahip çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarına söz veren genç izciler, düzenlenen törende Diyanet Denizli İzcilik Kulübü'nün bireyi oldu.

Denizli’de-gençlik-yaz-kampı-düzenlendi02

Kamp ile ilgili bilgi veren Diyanet Denizli İzcilik Kulübü İl Sorumlusu Hamidullah Ata, “Diyanet Denizli İzcilik Kulübümüzün kuruluşundan itibaren kısa sürede ilimizde 108 izci lideri din görevlisi ve 640 izciye ulaştık. Gençlerimizin izciliğe meraklı olması bizleri motive ediyor. Biz biliyoruz ki, izcilik metotlarını bilen gençlerin hayatı daha iyi ve daha kaliteli yaşamaktadırlar. Gençlerin hayata hazırlanmaları için onları önemsiyoruz ve onlar için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Ata, “Gençlerimizin vatana, millete ve bayrağına bağlı izci bireyler olarak yetişmeleri için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. İzcilerimizin ebeveynlerinden olumlu ve güzel dönüşler aldıkça kulüp olarak motive olup, bu alanda çalışmalarımızı daha güzel yapmak için mücadele etmeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

Editör: Ammar Esenkal