Giresun Espiye İlçe Müftüsü Osman Gülbe, "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarının idarecilerini ziyaret etti.

20231002MEVLIDINEBI02

Müftü Gülbe, Espiye Kaymakamı Taner Tengir, Belediye Başkanı Mustafa Karadere, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Ersan Bektaş, Espiye Sağlık Müdürü Dr. Şeyma Bilenoğlu, Emniyet Müdürü Yahya Koca, Jandarma Komutan Vekili Cemal Adıgüzel, Karakol Amiri Sinan Göksal ile İtfaiye Müdürü Onur Akıllı’ya hafta kapsamında yapılacak faaliyetler hakkında bilgi verdi.

20231002MEVLIDINEBI03

Gülbe haftalar dolayısıyla ilgili yaptığı bilgilendirmede, “Peygamber Efendimizin (sas) dünyayı teşriflerinin sene-i devriyesi ve akabinde de Camiler ve Din Görevlileri Haftasını idrak ediyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından hafta kapsamında her yıl bir tema öne çıkarılmaktadır. Bu yılki tema ise 'Peygamberimiz,İman ve İstikamet' olarak belirlendi. Her iki hafta için de dolu dolu etkinlikler hazırladık. Gençlerle buluşma cezaevinde konferans gibi birçok etkinlik düzenledik." ifadelerine yer verdi.

20231002MEVLIDINEBI04

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden kurum amilerleri, Müftü Gülbe'ye teşekkür etti.

Gülbe'ye ziyaretleri sırasında Şube Müdürü Ömer Çınar, Din Hizmetleri Uzmanı Orhan Cesur ve din görevlileri eşlik etti.

Editör: Giresun Müftülüğü