Kayseri İl Müftülüğü, "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında "Sabah Namazı Buluşması" düzenledi.

Hunat Camii'nde "Hz. Peygamber, İman ve İstikamet" temasıyla gerçekleştirilen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

kayseri-sabah-namazı-11

Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahi ve kasidelerle Hz. Peygamber'i anıldığı programda Sabah Namazı sonrası İl Müftü Yardımcısı Cabir Çelik tarafından vaaz-u nasihatte bulunuldu.

Program, yapılan dua ve çorba ikramı ile sona erdi.

- Engelsiz Cami Buluşması

Öte yandan İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğü tarafından hafta münasebetiyle "Engelsiz Cami Buluşması" programı gerçekleştirildi.

Kalemkırdı Camii’nde gerçekleştirilen program, Camii Kebir İmam Hatibi İbrahim Aslan’ın Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı.

kayseri-engelli-11

Daha sona İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörü Yasin Bulut tarafından gerçekleştirilen Engelsiz Dostluk Projesi hakkında bilgi verildi.

Etkinlikte konuşan Kayseri İl Müftüsü Yusuf Akkuş, "Allah katında gerek aileniz, gerekse sizler özel kullarsınız. Kayseri İl Müftülüğü olarak bütün engelli kardeşlerimizin yanındayız. Öncelikle programa iştirak ederek bizleri mutlu eden siz değerli katılımcılara ve bu programın gerçekleşmesinde emeği geçen İl Müftülüğü Engelli Koordinatörü Mesudiye Mişe ve Yasin Bulut’a çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

kayseri-engelli-22

Program sonrası İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörlüğü tarafından katılımcılara çorba ve çay ikramı yapıldı.

Editör: Ömer Ceylan