Kozluk'ta yürütülen "Örgün Eğitimle Birlikte Hafızlık Projesi" kapsamında Kozluk İlçe Müftülüğü ile Tepecik İmam Hatip ortaokulu bünyesinde Bilge Erkek Kur'an Kursu ve Hz. Aişe kız Kur'an Kursunda hafızlık eğitimi alan öğrenciler Kaymakam Ekrem Güngör'ü ziyaret etti.

Kozluk Hafızlar Kaymakam Ziyareti 22

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılı sonu itibariyle hafızlıklarını tamamlayan ve tamamlayacak olan 25 hafız öğrenci ile Kaymakamlık Toplantı Salonunda bir araya gelen Kaymakam Güngör, öğrencilerin ve Okul-Kurs yöneticilerin talep ve önerilerini titizlikle dinleyip notlar aldıktan sonra hafız öğrencilere mesleki bilgi paylaşımı ve gelecek planlaması konularında sohbet etti.

Kaymakam Güngör, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek öğrencilere hafızlık eğitimini akademik eğitim ile beraber almış olmalarından dolayı tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Hafız öğrencilerle Beraber Kaymakam Ekrem GÜNGÖR’ ü ziyaretinde İlçe Müftü Vekili, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Okul Müdürü, Müdür yardımcıları, Kuran Kursları genel koordinatörü GÜNER ve Kurs Yöneticileri eşlik ettiler.

Editör: Ömer Ceylan