Batman Müftülüğü

Batman'da kurban hizmetleri istişare edildi

Batman İl Müftülüğünce din görevlilerine yönelik "2024 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve İstişare Toplantısı" düzenlendi.

Abone Ol

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından "Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş" sloganıyla başlatılan "2024 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu" kapsamında il ve ilçe müftülüklerince tanıtım ve istişare toplantıları düzenleniyor.

Bu kapsamda Batman İl Müftülüğü ile TDV Batman Şubesi ev sahipliğinde din görevlilerine yönelik "2024 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım ve İstişare Toplantısı" düzenlendi.

İl Müftülüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantının açılışında konuşan İl Müftüsü Ahmet Durmuş, ”Diyanet İşleri Başkanlığımız hem yurt içinde hem yurt dışında çok önemli faaliyetler yürütmektedir. Bizler de birer din gönüllüsü olarak bu hizmetlere sahadaki çalışmalarımızla her daim katkı ve destek sunmaya çalışıyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yılda mazlum ve mağdur kardeşlerimize el uzatmak için Başkanlığımızın koordinesiyle tüm personel olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz." dedi.

Toplantı yapılan bilgilendirmeyle sona erdi.