Şanlıurfa Müftülüğü

Eyyübiye'de minikler yıl sonu programında buluştu

Şanlıurfa Eyyübiye İlçe Müftülüğüne bağlı Besime Güneş 4-6 yaş Kur’an Kursunda yıl sonu kapanış programı gerçekleştirildi.

Abone Ol

Eyyübiye İlçe Müftülüğüne bağlı Besime Güneş 4-6 yaş Kur’an Kursunda yıl sonu kapanış programı gerçekleştirildi. Minik öğrenciler, program kapsamında düzenlenen etkinliklerle gönüllerince eğlendi.

Öğrencilerin okuduğu sureler, hadisler, dualar ve yaptığı birbirinden güzel gösteriler büyük beğeni aldı. 

Programda konuşan İlçe Müftü Vekili Müslüm Kılıç, Kur’an kurslarının önemine değinerek, "Bu programın gerçekleşmesine vesile olan ve yavrularımıza büyük emek veren Kur'an kursu öğreticilerimize ve bu özel günde bizleri yalnız bırakmayan değerli velilerimize teşekkür ediyorum. Biliyoruz ki yavrularımız burada sadece Kur'an-ı Kerim okumayı öğrenmiyor, aynı zamanda geleceklerini şekillendirerek dinine, vatanına ve milletine bağlı bireyler olarak yetişmeleri için gerekli donanımları kazanıyor. Bu süreçte Allah sevgisini, Peygamber sevgisini kazanıp milli ve manevi değerlerimizi özümseyerek büyüyen öğrencilerimizi tebrik ediyor, onları yetiştiren özverili öğreticilerimize ve ailelerine teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.