Bağış Haberleri

bağış haberleri ve güncel bağış gelişmeleri, bağış ile ilgili tüm video, bağış fotoğrafları ve bağış haberleri Diyanet Haber sitemizde


Diyarbakır Müftülüğü

Diyarbakır Bağlar İlçe Müftülüğüne bağlı Bilal-i Habeş ve İsmail Denizhan Kur'an Kursu 4-6 Yaş öğrencileri harçlıklarını Filistin'deki kardeşleriyle paylaştı.

Isparta Müftülüğü

Isparta Gürkan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen, öğrenci ve velileri düzenlediği kermesle Filistin'e destek oldu.

Sakarya Müftülüğü

Sakarya Sapanca’da 4-6 Yaş Kur’an kursu öğrencileri, harçlıklarını biriktirdikleri kumbaralarını Filistinli kardeşleri için bağışladı.

Muğla Müftülüğü

Muğla Kavaklıdere'de hayırsever iş adamı Muammer Koçar, evini 4-6 Yaş Kur’an Kursu olması için Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağışladı.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesinde 6. sınıfta öğrenim gören 4 öğrenci kendi aralarında topladıkları 6 bin 35 TL’yi Gazze’de yaşayan savaş mağdurlarına...

Sakarya Müftülüğü

Sakarya'nın Hendek ilçesinde ilkokul öğrencileri Sevdenur Bakas ve Betül Yıldız kumbaralarındaki harçlıkları Filistin’e bağışladı.

Manisa Müftülüğü

Manisa'da Barbaros Şehit Mehmet Savunmaz Ortaokulu öğrencileri, aldıkları ilk burslarını Filistin'e bağışladı.

Karaman Müftülüğü

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun, kurban bağışında bulunarak TDV'nin 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bağcılar İlçe Müftülüğüne bağlı Esma Hatun Kocacık Camii 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencileri Filistinli kardeşleri için kumbaraları açtı.

Gümüşhane Müftülüğü

Türkiye genelindeki il ve ilçe müftülüklerine bağlı 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencilerinin "Özgür Filistin’in Yanındayız" yardım kampanyasına desteği sürüyor.

Edirne Müftülüğü

Edirne Akmercan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Filistin yararına kermes düzenleyerek elde ettikleri geliri Gazze'ye ulaştırılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı...

Çorum Müftülüğü

Çorum’un Sungurlu İlçesinde yaşayan Ramazan Bayık, umre için biriktirdiği 40 bin lirasını, Afrika’da açlık ve susuzlukla savaşan insanlara bağışladı.