Sergi Haberleri

sergi haberleri ve güncel sergi gelişmeleri, sergi ile ilgili tüm video, sergi fotoğrafları ve sergi haberleri Diyanet Haber sitemizde


ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 15 Temmuz temalı fotoğraf sergisinin açılışını yaptı.

KÜLTÜR - SANAT

Osman Ağa Demirtaş ve Murat Gürel'in "Kufi Hattın Sırrıyla Esmaü'l-Hüsna" sergisi, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yeni Cami Hünkar Kasrı'nda sanatseverlerle...

Mersin Müftülüğü

Mersin Tarsus İlçe Müftülüğü ve Tarsus Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü iş birliğinde "Hüsn-i Hat Sergisi" açıldı.

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi (İZÜ) İslami İlimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Kara'nın yarım asırdır biriktirdiği malzemelerden oluşturduğu sergi...

Türkiye Diyanet Vakfı Kastamonu Öğrenci Yurdu'nda yıl boyunca açılan kurslarda yapılan ebru, resim ve tezhiplerin yer aldığı sergi açıldı.

DİTİB

Almanya'nın Köln kentinde Sanat Rotası Ehrenfeld 2024 kapsamında, Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Genel Merkezi‘nde kaligrafi sergisi açıldı.

KÜLTÜR - SANAT

Farklı sanat dallarından eserlerin sergilendiği "Dört Kadim Kent Sergisi" Ankara'da açıldı.

KÜLTÜR - SANAT

Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de hat, ebru, tezhip, kat'ı ve minyatür sanatlarından eserlerin yer aldığı Türk Sanatları Sergisi ziyarete açıldı.

Çankırı Müftülüğü

Çankırı İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Çalışmaları Merkezinde "Tarih Şuuru ve Vatan Sevgisi" temalı program ve madalya sergisi düzenlendi.

DÜNYA

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'daki Yunus Emre Enstitüsünde (YEE), Bosna Hersekli hattat Abdulhak Hadzimejlic'in eserlerinden oluşan hat sergisi açıldı.

KÜLTÜR - SANAT

Erzurum'da ramazana özel aralarında 14. yüzyıla ait eserlerin yer aldığı yazma eserler sergisi izlenime sunuldu.

KÜLTÜR - SANAT

Mekke-i Mükerreme, Medine-i Münevvere ve Kudüs-ü Şerif'teki üç mescidin fotoğraflarından hazırlanan "Üç Harem-i Şerif Sergisi" Esenler'de açıldı.