Türkiye diyanet vakfı Haberleri

türkiye diyanet vakfı haberleri ve güncel türkiye diyanet vakfı gelişmeleri, türkiye diyanet vakfı ile ilgili tüm video, türkiye diyanet vakfı fotoğrafları ve türkiye diyanet vakfı haberleri Diyanet Haber sitemizde


TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kadın, Aile ve Gençlik Merkezi (KAGEM) tarafından ortaokul öğrencilerine yönelik bu yıl 11'incisi düzenlenen yaz okulu...

TDV

Antalya'daki Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Yükseköğrenim Öğrenci Yurdu'nda düzenlenen mezuniyet töreninde, katil İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarında öldürülen öğrenciler unutulmadı.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, bu yıl yaptıkları hac organizasyonuna ilişkin, "Diyanet İşleri Başkanlığı olarak, her zaman olduğu gibi yine...

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) ile Diyanet İşleri Başkanlığı, Güney Afrika Cumhuriyeti'nin Cape Town şehrinde, ihtiyaç sahibi 20 bin aileye kurban...

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönülleri, Nijer'de ihtiyaç sahibi ailelere 21 keçi desteğinde bulundu.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Sudan'da ihtiyaç sahibi ailelere 10 bin 500 hisse kurban etini ulaştırdı.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllüleri, Burundi'de kurban organizasyonu kapsamındaki faaliyetlerini tamamladı.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllüleri, Orta Afrika Cumhuriyeti'nde ziyaret ettikleri Kur'an kurslarında çocuklara balon, çikolata ve şeker dağıttı.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) tarafından vekaletle kurban organizasyonu kapsamında Filistinliler için Mısır'da kesilen kurbanlıkların etlerinin paketlenmesi devam ediyor.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) vekaletle kurban organizasyonu kapsamında Etiyopya'da bulunan gönüllüler, yetimhaneyi ziyaret etti.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), "Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş" temasıyla Somali'de 1 milyon ihtiyaç sahibine kurban eti dağıttı.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönülleri, Nijer'de yetimhanede kalan ve Kur'an kursunda eğitim alan çocuklarla bir araya geldi.