Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri" haftası münasebetiyle çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Bu bağlamda, Kilis Müftülüğü, "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında "Sabah Namazı Buluşması" düzenledi.

Hacı Ömer Faruk Kayabaş Camii'nde düzenlenen programda, Kur'an-ı Kerim tilaveti, sohbet ve dua edildi.

Programda konuşan Strateji Geliştirme Başkanı Mustafa Irmaklı, "Alemlere rahmet Hz. Muhammed (sas)' in en güzel örnekliği ile kararmış ruhlar aydınlığa kavuştu. Bu günlerde insanlık alemi cahiliye dönemini hatta daha fazlasını yaşıyor. İşte bu günlerde Efendimiz (sas)'in eşsiz örnekliğine her zamankinden daha çok ihtiyacımız var." dedi.

Kilis Sabah Namazı Buluşması 11

Ardından konuşan Kilis Müftüsü Alettin Bozkurt ise "Aile hayatımızda, iş hayatımızda hasılı hayatın her alanında hem dünyamızı hem ahiretimizi mamur etmek istiyorsak O'nun (sas) sünneti seniyyesi sımsıkı sarılmamız lazım." değerlendirmesinde bulundu.

Sabah Namazı Buluşması programı ikramlarla sona erdi.

Programa, Kilis Valisi Tahir Şahin, İl Müftü yardımcıları, şube müdürleri, gençler, manevi danışmanlar ve vatandaşlar katıldı.