Adıyaman Haberleri

adıyaman haberleri ve güncel adıyaman gelişmeleri, adıyaman ile ilgili tüm video, adıyaman fotoğrafları ve adıyaman haberleri Diyanet Haber sitemizde


Adıyaman Müftülüğü

Adıyaman'da Diyanet İşleri Başkanlığınca 100. Yıl kapsamında düzenlenen "100 Şenlikte Buluşuyoruz" etkinliği gerçekleştirildi.

Adıyaman Müftülüğü

Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Adıyaman İl Müftülüğüne bağlı Ebubekir Sıddık kız Kur'an Kursu ve ADRM kurslarını ziyaret etti.

GÜNDEM

Adıyaman ve Şanlıurfa'da sıcak hava yaşamı olumsuz etkiliyor.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Adıyaman'da hayırseverlerin bağışladığı 140 kurbanı keserek etlerini ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Adıyaman ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

Adıyaman Müftülüğü

Adıyaman'da "Unutursak Yetim Kalır" projesi kapsamında 56 yetim öğrenciye bisiklet hediye edildi.

Adıyaman Müftülüğü

Adıyaman Gerger Kaymakamı Ömer Saygılı ve diğer kurum amirleri kurban vekaletlerini Türkiye Diyanet Vakfına verdi.

DEPREM

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

TDV

Adıyaman Çelikhan İlçesi Yeşiltepe Köyü İmam Hatibi Ahmet Öztürk, Türkiye Diyanet Vakfına 2 hafta içerisinde 60 adet kurban vekaleti aldı.

Adıyaman'da hafızlık kursunda okuyan öğrenciler için Diyanet işleri başkanlığı tarafından "Dini Bilgiler ve Tecvit Sınavı" yapıldı.

Adıyaman Çelikhan İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından futbol turnuvası başlatıldı.

Adıyaman Çelikhan'daki K-22 Konteyner Kent'te Yaz Kur'an Kursuna hazırlık yapıldı. Öğrenciler kursu sabırsızlıkla beklediklerini söyledi.