Adıyaman Müftülüğü Daru'l Erkam Hafızlık Kur’an Kursunda hafızlık eğitimi alan öğrenciler 8 ay gibi kısa sürede Kur'an-ı Kerimi baştan sona ezberleyerek hafız oldu.
Hafız olan öğrencileri makamında kabul eden Adıyaman İl Müftüsü Dr. Mevlüt Haliloğlu, "Kur’an-ı Kerim’i hıfz edip gönüllerine nakşeden öğrenci kardeşlerimi ve onlara emek veren başta ailelerini ve Kur'an Kursu hocaları Emin Işık hocamı tebrik ediyorum." dedi.
Müftü Haliloğlu, "Asıl olan Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim’in öğrenilmesi, anlaşılması ve hayatın her alanına nüfuz edecek şekilde tatbik edilmesidir. Bu manada Diyanet İşleri Başkanlığımız merkezde, taşrada ve yurtdışında büyük gayret göstermektedir." diye konuştu.
Dr. Haliloğlu, hafız olan öğrencilere Diyanet yayınlarından kitaplar ve çeşitli hediyeler takdim etti.