Çalıştay Haberleri

çalıştay haberleri ve güncel çalıştay gelişmeleri, çalıştay ile ilgili tüm video, çalıştay fotoğrafları ve çalıştay haberleri Diyanet Haber sitemizde


Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, gelişen teknolojilerin din hizmeti açısından bir fırsata dönüştürülmesi gerektiğini söyledi.

DİYANET HABER

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi, Diyanet İşleri Başkanlığı ve İbn Haldun Üniversitesi iş birliğinde "Hac ve Umre Fonu Çalıştayı" gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş İl Müftülüğü tarafından "Fetva ve İrşad Çalıştayı" düzenlendi.

Sakarya'da düzenlenen "Depremin Yıl Dönümünde Din Hizmetleri Teori ve Pratik Çalıştayı"na çevrim içi katılan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali...

İstanbul'da "Görme Engellilere Yönelik Din Hizmetlerinin Geliştirilmesinde Sivil Toplum İşbirliği ve Faydalanıcı Görüşleri Çalıştayı" düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca "Yirminci Yılında Aile ve Dini Rehberlik Hizmetleri Çalıştayı" gerçekleştirildi.

GÜNDEM

Eskişehir'de, Valilik ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce "Türkiye Yüzyılı Din Öğretiminin Niteliğini Artırma Çalıştayı" düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından düzenlenen çalıştayda din görevlilerinin örnek projeleri değerlendirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Mustafa Irmaklı, Diyanet İşleri Başkanlığının asıl gayesinin bu çağı hakikatle buluşturmak olduğunu söyledi.

Manisa İl Müftülüğünce gençlik çalışmalarında görev alan ilçe gençlik koordinatörlerine yönelik "Gençlik Çalışmaları Çalıştayı" düzenlendi.

Niğde Valiliği tarafından "Güçlü Aile Vizyonu Toplumsal Koruma Çalıştayı" düzenlendi.

Konya Müftülüğü

Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanlığı tarafından “4. Tecvid Çalıştayı” Konya’da düzenlendi.