Edirne Haberleri

edirne haberleri ve güncel edirne gelişmeleri, edirne ile ilgili tüm video, edirne fotoğrafları ve edirne haberleri Diyanet Haber sitemizde


TEŞKİLAT HABERLERİ

Edirne İl Müftülüğü bünyesinde görev yapan personel eşlerine yönelik tanışma ve kaynaşma programı düzenlendi.

Edirne Müftülüğü

Edirne İl Müftülüğü Cezaevi Manevi Rehberlerince L tipi cezaevinde kalan mahkumlara yönelik "Mevlid-i Nebi Haftası Programı" düzenlendi.

Edirne Müftülüğü

Edirne İl Müftüsü Hasan Başoğlu, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" kapsamında beraberindeki heyetle emekli din görevlilerini ziyaret etti.

Edirne Müftülüğü

Edirne İpsala İlçe Müftülüğü koordinesinde tadilat ve tamiratı tamamlanan Turpçular Köyü Camii, dualarla yeniden ibadete açıldı.

Edirne Müftülüğü

Edirne İpsala İlçe Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi Haftası” etkinlikleri kapsamında öğrencilere yönelik “Mevlid-i Neni Şiir Yarışması” düzenlendi.

Edirne Müftülüğü

Edirne Lalapaşa İlçe Müftülüğü “Peygamberimiz, İman ve İstikamet” konulu konferans düzenledi.

Edirne Müftülüğü

Edirne Süloğlu İlçe Müftülüğü tarafından “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında ziyaretler düzenlendi.

Edirne Müftülüğü

Edirne Süloğlu İlçe Müftülüğüne bağlı din görevlileri, "1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle İlçe Müftülüğünü ziyaret etti.

Edirne Müftülüğü

Edirne'de Diyanet izci gençleri, "Camiiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle görevlisi olmayan camileri temizledi.

Edirne Müftülüğü

Edirne İl Müftülüğü, “1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle emekli din görevlilerini vefa programında bir araya getirdi.

Edirne Müftülüğü

Edirne'de, Türkiye Diyanet Vakfınca (TDV) Filistin için başlatılan yardım kampanyasına destek olundu.

Edirne Müftülüğü

Edirne Akmercan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Filistin yararına kermes düzenleyerek elde ettikleri geliri Gazze'ye ulaştırılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı...