Edirne Haberleri

edirne haberleri ve güncel edirne gelişmeleri, edirne ile ilgili tüm video, edirne fotoğrafları ve edirne haberleri Diyanet Haber sitemizde


Edirne Müftülüğü

Edirne Havsa İlçe Müftülüğü, "Kantin Buluşmaları" ile öğrencilerle bir araya geliyor.

Edirne Müftülüğü

Edirne Uzunköprü İlçe Müftülüğünce Türkiye Diyanet Vakfının "Bir Damla Hayat" projesi kapsamında Tanzanya’da Su Kuyusu ve Vakıf  Çeşmesi açıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Türkiye genelindeki il ve ilçe müftülüklerine bağlı 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri “Özgür Filistin’in Yanındayız” yardım kampanyasına destek oluyor.

Edirne Müftülüğü

Edirne İl Müftüsü Hasan Başoğlu, "Hafızlık müessesesi bize Hz. Peygamber'den yadigar bir müessesedir." dedi.

Edirne Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı Edirne Şubesi Kadın Kolları üyeleri inşa edilecek Kur’an kursu için bağışta bulundu.

Edirne Müftülüğü

Edirne İl Müftülüğü koordinesinde hayırsever Türkyılmaz ailesi tarafından inşa edilecek olan cami ve Yatılı Hafızlık Erkek Kur'an Kursu için protokol...

Edirne Müftülüğü

Edirne Süloğlu İlçe Müftülüğüne bağlı Mehmet Akif Ersoy 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri Filistinli kardeşleri için kumbaralarını açtı.

Edirne Müftülüğü

Romanya'da Türkiye Diyanet Vakfınca desteklenen Kemal Atatürk Koleji öğrenci ve öğretmenleri, "Ecdadın İzinde Projesi" kapsamında Edirne'de misafir edildi.

Edirne Müftülüğü

Edirne Havsa İlçe Müftülüğü "Vakti Kuşanmak" temasıyla gençleri camide buluşturuyor.

Edirne Müftülüğü

Edirne İl Müftülüğü tarafından düzenlenen "Cami Çocuk Buluşmaları" kapsamında Nasreddin Hoca Edirneli çocuklarla bir araya geldi.

Edirne Müftülüğü

Tekirdağ Çorlu İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Çorlu Kredi Yurtları Genel Müdürlüğü iş birliğinde Edirne gezisi düzenlendi.

DİYANET HABER

Mimar Sinan'ın "ustalık eseri" Selimiye Camii'nde yenileme çalışmaları devam ediyor.