Eskişehir Haberleri

eskişehir haberleri ve güncel eskişehir gelişmeleri, eskişehir ile ilgili tüm video, eskişehir fotoğrafları ve eskişehir haberleri Diyanet Haber sitemizde


GÜNDEM

Eskişehir'de çarpışan 2 otomobil ile kazanın etkisiyle yola savrulan direğe çarpan başka bir aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

GÜNDEM

Eskişehir için gök gürültülü sağanak uyarısında bulunuldu.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, yaş haddinden emekli olan Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek için düzenlenen veda programına...

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "Okumadan, yazmadan en iyi olmamız mümkün değildir. Eskişehir Osmangazi Üniversitesinin içerisinde Türkiye Diyanet...

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, "İyilik olsun, kötülük olmasın derdimiz bu. Kur'an kurslarımızdaki eğitimlerimizde biz bunları önceliyoruz." dedi.

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, bir dizi programa katılmak üzere gittiği Eskişehir'de Vali Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanlığının açıkladığı namaz vakitlerine göre Eskişehir ve ilçelerinde Kurban Bayramı namazı hangi gün saat kaçta kılınacak?

İHTİDA HABERLERİ

Alman vatandaşı Kristina Kemper, Eskişehir İl Müftülüğünde düzenlenen törende Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

Eskişehir Çifteler Müftülüğüne bağlı Fatih Camii İmam Hatibi Mustafa Akkuş (56) vefat etti.

Eskişehir İl Müftülüğü tarafından "Savaş, Göç ve Aile" konulu bir konferans düzenlendi.

Eskişehir İl Müftülüğünce düzenlenen Türk İşaret Dili 1. Seviye Kursu'nda 12 kursiyer belge aldı.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Eskişehir şubesi kadın ve gençlik kolları, hayırseverlerin desteğiyle 22 çocuk için sünnet töreni düzenledi.