Espiye İlçe Müftülüğü Haberleri

Espiye İlçe Müftülüğü haberleri ve güncel Espiye İlçe Müftülüğü gelişmeleri, Espiye İlçe Müftülüğü ile ilgili tüm video, Espiye İlçe Müftülüğü fotoğrafları ve Espiye İlçe Müftülüğü haberleri Diyanet Haber sitemizde


Giresun Müftülüğü

2019 yılında Irak sınırında güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Sözleşmeli Er Murat Şahin kabri başında dualarla anıldı.

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü koordinesinde "Kültür Şenliği" düzenlendi.

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye İlçe Müftülüğünce din görevlilerine yönelik "Yaz Kur’an Kursu Eğitim Semineri" düzenlendi.

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye İlçe Müftüsü Osman Gülbe, sel felaketinin yaşandığı köylerde hasar gören iki camide incelemelerde bulundu.

Giresun Espiye İlçe Müftüsü Osman Gülbe, ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Giresun'un Espiye ilçesinde Kur'an'a geçen minik öğrenciler için "Kur'an'a Geçiyorum Programı" düzenlendi.

Giresun Espiye İlçe Müftülüğünce "10-16 Mayıs Dünya Engelliler Haftası" dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Giresun Espiye ilçesinde Kur'an kursu öğrencilerine ve ailelerine yönelik "Temiz ve Helal Gıda ile İsrafı Önleme" konulu seminer düzenlendi.

Giresun Espiye İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kurslarında ''Anneler Günü'' dolayısıyla etkinlikler düzenlendi.

Giresun Espiye İlçe Müftüsü, ilçede faaliyette bulunan bir tekstil fabrikasını ziyaret ederek işçilerle bir süre sohbet etti.

Giresun Espiye İlçe Müftülüğüne bağlı Safiye Hatun 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri Kur'an-ı Kerim'e geçmenin sevincini yaşadı.

Giresun Müftülüğü

Giresun Espiye İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Espiye Şubesi tarafından lise öğrencilerine yönelik "Öğrenci Buluşması" gerçekleştirildi.