Tdv Haberleri

tdv haberleri ve güncel tdv gelişmeleri, tdv ile ilgili tüm video, tdv fotoğrafları ve tdv haberleri Diyanet Haber sitemizde


Kars Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Kadın Kolları tarafından başlatılan "Hayata Başlarken" projesi kapsamında Kars’ta misafir edilen depremzede aileler ziyaret edildi.

Konya Müftülüğü

Konya İl Müftülüğünden 39. destek ekibi ile gıda malzemesinden oluşan yardım tırı depremlerden etkilenen Hatay ve Arsuz'a uğurlandı.

Bolu Müftülüğü

Bolu İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bolu Şubesince doğum yapan depremzede anneler ziyaret edilerek hediye takdiminde bulunuluyor.

Kırklareli Müftülüğü

Kırklareli Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kırklareli Şubesi, depremden etkilenen vatandaşlara Ramazan yardımı ulaştırıyor.

Kırklareli Müftülüğü

Kırklareli Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kırklareli Şubesi ev sahipliğinde hayırsever vatandaşlara yönelik "Zekat Bilgilendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.

DEPREM

Adıyaman İl Müftülüğü, "Mobil İkram Aracı" ile depremden etkilenen vatandaşlara ikramlarda bulunuyor.

DİYANET HABER

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde 25 yakınını kaybeden müftülük personeli Veli Ay, afetzedelerin ihtiyaçlarının giderilmesine destek olarak acısını unutmaya...

DEPREM

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllüsü olan Boşnak asıllı Avustralyalı oyuncu ve televizyon programcısı Reshad Strik, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen şehirlerdeki...

DEPREM

Adana İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Adana Şubesi iş birliğinde hazırlanan 3 yardım tırı, depremden etkilenen Adıyaman'a uğurlandı.

Şanlıurfa Müftülüğü

Şanlıurfa Akçakale İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Şubesince ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan yardımı ulaştırıldı.

DEPREM

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), deprem bölgesinde kurduğu iftar çadırlarıyla günde 50 bin kişiye yemek hizmeti sağlıyor.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri İl Müftülüğünce kurulan "İyilik Sofrası"nda konuşan Din İşleri Yüksek Kurulu Başkan Vekili Dr. Fatih Mehmet Aydın, Ramazan'ın bir dayanışma...