Tdv Haberleri

tdv haberleri ve güncel tdv gelişmeleri, tdv ile ilgili tüm video, tdv fotoğrafları ve tdv haberleri Diyanet Haber sitemizde


Mersin Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Mersin Şubesi Kadın Kolları, ilde misafir edilen depremzede ailelerin çocuklarına bayramlık kıyafet hediye etti.

Konya Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı burslusu olarak Konya'da öğrenim gören uluslararası ve yurt içi öğrencileri geleneksel iftar programında buluştu.

Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ İl Müftülüğü ev sahipliğindeki "2023 Ramazan ve Zekat İyilik Buluşmaları" programında konuşan İl Müftüsü Mustafa Soykök, "TDV, Türkiye’nin en...

Manisa Müftülüğü

Manisa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Manisa Şubesi tarafından Sevgi Evleri’nde kalan çocuklara yönelik iftar programı düzenlendi.

Kars Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Gençlik Kolları, ara tatile giren öğrencilere kitap hediye etti.

Balıkesir Müftülüğü

Balıkesir İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Balıkesir Şubesi organizesinde deprem bölgesine konteyner evler gönderiliyor.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bayrampaşa İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bayrampaşa Şubesi iş birliğinden hazırlanan yardım tırı, deprem bölgesine uğurlandı.

Amasya Müftülüğü

Amasya İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Amasya Şubesi ev sahipliğinde "Zekat Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerden sonra bölgeye yardımlarını sürdürüyor.

Kilis Müftülüğü

Kilis İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kilis Şubesi organizasyonuyla hafızlık eğitimi gören öğrencilere yönelik iftar programı düzenlendi.

DİYANET RADYO/TV

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü İzani Turan, Vakfın deprem bölgesinde yardım çalışmalarına devam ettiğini bildirdi.

Kars Müftülüğü

Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Kadın Kolları tarafından başlatılan "Hayata Başlarken" projesi kapsamında Kars’ta misafir edilen depremzede aileler ziyaret edildi.