Tdv Haberleri

tdv haberleri ve güncel tdv gelişmeleri, tdv ile ilgili tüm video, tdv fotoğrafları ve tdv haberleri Diyanet Haber sitemizde


DEPREM

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllüleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkımın en çok etkili olduğu Hatay'da düzenledikleri etkinliklerle çocukları mutlu etmeye çalışıyor.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri Kocasinan İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kocasinan Şubesi Kadın Kolları hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü oluyor.

DİYANET HABER

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Bartın Şubesi Arama-Kurtarma ekibine Devlet Üstün Fedakarlık Madalyası verildi.

DİYANET HABER

Fransa'nın Lyon şehrinde yaşayan Aysen Serin, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'a gelerek çocuklara acı hatıraları unutturmak için çaba harcıyor.

Tekirdağ Müftülüğü

Tekirdağ İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Tekirdağ Şubesince başlatılan "Askıda Bilet" uygulamasıyla bayramda memleketine gidemeyen üniversite öğrencilerinin otobüs biletleri...

TDV

Türkiye Diyanet Vakfınca (TDV), Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ilde, ramazanda 3 milyon kişiye sahur ve iftar verildi.

DİYANET HABER

Türkiye Diyanet Vakfında (TDV) şoför olarak çalışan Banu Çiçekdağı, kuruma ait minibüsle deprem bölgesinde görev yapan personelin ulaşımını sağlıyor.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Ramazan ayı içerisinde başta deprem bölgesi olmak üzere ülkemizde 10 milyondan fazla ihtiyaç sahibine yardım ulaştırdı.

DİYANET HABER

Türkiye Diyanet Vakfı ve Vakıf Fuarcılık iş birliğiyle her yıl ramazan ayında düzenlenen "40. Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı" sona...

DİYANET HABER

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Ramazan Bayramı dolayısıyla hayırseverlerin desteğiyle başta depremzede olmak üzere 17 bin çocuğa kıyafet yardımı yaptı.

Ağrı Müftülüğü

Ağrı'da misafir edilen depremzede ailelerin çocuklarına bayramlık kıyafet hediye edildi.

Edirne Müftülüğü

Edirne İl Müftülüğüne bağlı Fatih Sultan Mehmet 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda eğitim gören minik öğrenciler, harçlıklarını depremzede kardeşleri için bağışladı.