Tdv Haberleri

tdv haberleri ve güncel tdv gelişmeleri, tdv ile ilgili tüm video, tdv fotoğrafları ve tdv haberleri Diyanet Haber sitemizde


Edirne Müftülüğü

Edirne’de ikamet eden gurbetçi vatandaş, Edirne İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı organizesinde deprem bölgesine konteyner ev bağışladı.

Van Müftülüğü

Van Gevaş Kaymakamı Bayram Yıldız, kurban vekaletini TDV Gevaş Şubesi’ne vererek 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu’na destek oldu.

Diyanet Takvimi

Bir Hadis: “Sadakanın en faziletlisi, Müslüman’ın bir bilgi öğrenmesi, sonra da o bilgiyi Müslüman kardeşine öğretmesidir.” (İbn Mâce, Sünnet, 20)

ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfının vekaletle kurban konusunda öncü bir hayır kurumu olduğunu söyledi.

Rize Müftülüğü

Rize Valisi Kemal Çeber, kurban vekaletini TDV Rize Şubesi’ne vererek 2023 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu’na destek oldu.

Kayseri Müftülüğü

Kayseri Hacılar İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Hacılar Şubesi tarafından Mustafa Demirel Kur’an Kursu yararına kermes düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il ve ilçe müftülükleri, Ramazan ayı münasebetiyle gençlere yönelik "İyilik Sofraları" kuruyor.

Edirne Müftülüğü

Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık, kurbanını vekalet yoluyla Türkiye Diyanet Vakfına emanet etti.

Yozgat Müftülüğü

Yozgat İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Yozgat Şubesi ev sahipliğinde "2023 Yılı Vekalet Yoluyla Kurban Kesim Organizasyonu Tanıtım...

Ardahan Müftülüğü

Ardahan İl Müftü Vekili Dr. Mustafa Demir, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfına verdi.

İstanbul Gaziosmanpaşa Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Gaziosmanpaşa Şubesince vekaleten kurban bağışları kabul edilmeye başlandı.

DEPREM

Sakarya İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı şubeleri organizesinde hazırlanan yardım tırları dualarla deprem bölgesine uğurlandı.