Tdv Haberleri

tdv haberleri ve güncel tdv gelişmeleri, tdv ile ilgili tüm video, tdv fotoğrafları ve tdv haberleri Diyanet Haber sitemizde


Bursa Müftülüğü

Bursa Gürsu'da Yüksel Bodur İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından Filistin yararına düzenlenen kermesten elde edilen gelir Türkiye Diyanet Vakfı'na bağışlandı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Kastamonu Müftülüğü, "Sınav Arası Çorba Molası" sloganı ile Kastamonu Üniversitesi Kütüphanesi önünde üniversiteli öğrencilere çorba ikramında bulundu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Amasya İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Filistin için başlatılan yardım kampanyasına ortaokul ve liselerden büyük destek...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Giresun Espiye Belediyesi tarafından yatılı Kuran kursu yapılması için Belediye Meclis kararı ile Türkiye Diyanet Vakfı Espiye Şubesine yer tahsis...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Şanlıurfa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Şanlıurfa Şubesi, 2023 yılı içerisinde 28 bini aşkın muhtaç aileye yardım elini uzattı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Konya Akşehir İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Akşehir Şubesince ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda yardımında bulunuldu.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı’nın Uluslararası Burs Programı kapsamında Uluslararası öğrencilerin başvuruları 15 Ocak – 29 Şubat 2024 tarihleri arasında alınacak.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Manisa'da Türkiye Diyanet Vakfı Gençlik Merkezi 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nun minik öğrencileri, "Filistin İçin Biz de Varız" temalı etkinlikle farkındalık...

TEŞKİLAT HABERLERİ

Türkiye Diyanet Vakfı Kars ve Sarıkamış şubeleri "İçimizi Isıtan İyilik" projesi kapsamında vatandaşlara çorba ikramında bulundu.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Tunceli Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Tunceli Şubesi tarafından geliri Gazze'ye ulaştırılmak üzere hayır kermesi açıldı.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Diyarbakır'da, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Filistinlilere destek amacıyla "Filistin İçin Sözümüz Var" temalı program düzenlendi.

TEŞKİLAT HABERLERİ

Muğla İl Müftülüğü ve Menteşe İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Muğla Şubesi tarafından Gazze yararına "Hayır Çarşısı" açıldı.