Tdv Haberleri

tdv haberleri ve güncel tdv gelişmeleri, tdv ile ilgili tüm video, tdv fotoğrafları ve tdv haberleri Diyanet Haber sitemizde


TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), 6 Şubat 2023 depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta ramazanda her gün 3 bin 800 kişiye iftar verecek.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), ramazan ayı öncesinde Arnavutluk'ta ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı yaptı.

DİYANET HABER

Türkiye Diyanet Vakfı, Özbekistan’da ihtiyaç sahibi 800 aileye gıda yardımında bulundu.

DİYANET HABER

Türkiye Diyanet Vakfınca (TDV) Türkiye'de eğitim görmek isteyen uluslararası öğrenciler için verilen "Diyanet Bursları"na 107 ülkeden 10 bin 76 öğrenci...

TEŞKİLAT HABERLERİ

İstanbul Pendik İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Pendik Şubesi ev sahipliğinde "Zekat Bilgilendirme Toplantısı" gerçekleştirildi.

Amasya Müftülüğü

Amasya İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kadın ve Gençlik Kolları organizesinde 5 bin İdlibli yetim için yardım gönderildi.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Bangladeş'te Arakanlı Müslüman (Rohingya) mültecilerin kaldığı kamplardaki 5 okulda eğitim faaliyetlerine devam ediyor.

DÜNYA

ANKARA (AA) - Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Bangladeş Koordinatörü Oğuzhan Adsız, Bangladeş'in Cox's Bazar bölgesinde, Kutupalong Mülteci Kampı'nda yangında evlerini...

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü İzani Turan, İl Müftülükleri ile TDV Şubeleri ev sahipliğinde düzenlenen "Zekat İyilik Buluşmaları"na ilişkin bilgi...

DEPREM

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), ramazan ayında hizmet vermek amacıyla deprem bölgesine mobil mutfak ve ikram araçları gönderdi.

Amasya'da yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında büyük kolaylık sağlayacak "Yardım-Sever" projesi tanıtıldı.

Şanlıurfa'da din görevlileri, "Unutursan Yetim Kalır" projesi kapsamında Ramazan ayı öncesi yetim çocuklu aileleri ziyaret ederek Ramazan sevinci yaşattı.