Tdv Haberleri

tdv haberleri ve güncel tdv gelişmeleri, tdv ile ilgili tüm video, tdv fotoğrafları ve tdv haberleri Diyanet Haber sitemizde


TDV

Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) burs desteği sağladığı öğrencilere yönelik 20 ilde düzenlediği yarıyıl kamplarına 1824 öğrenci yer aldı.

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, İl Müftülüğü organizesinde hayırseverlerle bir araya gelerek dayanışma ve kaynaşma ruhunun canlı tutulması gerektiğini söyledi.

Rize'de "Zekat İyilik Buluşmaları"na katılan Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü İzani Turan, vakfın yardımlarla dünyada gönül köprüleri oluşturduğunu söyledi.

Kırşehir İl Müftülüğü tarafından zekat bilincinin artırılmasına yönelik konferans gerçekleştirildi.

Bartın'da faaliyet gösteren Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Arama Kurtarma Ekibi, AFAD tarafından düzenlenen akreditasyon tatbikat eğitimini tam not alarak başarıyla...

Aksaray'da yaşayan Hacı Ahmet Koyuncu, milyonluk tarlasını dini ve hayri işlerde kullanılmak üzere Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray Şubesine bağışladı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda "Elimizle, dilimizle, kalbimizle Filistin’in yanındayız." dedi.

Çanakkale Gökçeada İlçe Müftülüğü organizesinde Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllüleri bir araya geldi.

Türkiye Diyanet Vakfı Kars Şubesi Kadın Kollarınca Merkez İmam-Hatip Ortaokulu öğrencilerine kitap hediye edildi.

Türkiye Diyanet Vakfı Konya Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Safi Arpaguş’u ziyaret etti.

Şanlıurfa Eyyübiye Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Eyyübiye Şubesince Filistinli mazlumlar yararına "Hayır Çarşısı" kuruldu.

Artvinli minik öğrenciler, 3 ay önce elim bir kazada vefat eden Doğukan İslamoğlu adına Filistinli kardeşleri için kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını...