Tdv Haberleri

tdv haberleri ve güncel tdv gelişmeleri, tdv ile ilgili tüm video, tdv fotoğrafları ve tdv haberleri Diyanet Haber sitemizde


TDV

Kurban Bayramı yardımları kapsamında Endonezya'da bulunan Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) heyeti, Türkiye'nin Cakarta Büyükelçisi Talip Küçükcan'ı ziyaret etti.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) vekaletle kurban organizasyonu için Etiyopya'da bulunan "Diriliş Ertuğrul" dizisinin "Osman"ı Emre Üçtepe, diziyi izleyen gençlerin ilgisiyle...

TDV

Türkiye Diyanet Vakfı şubeleri ve 81 ildeki müftülükler, bayramın birinci günü mesai bitimine kadar vekalet yoluyla kurban bağışı kabul edecek.

Edirne Müftülüğü

Edirne Süloğlu Kaymakamı Tarık Emre Uşen, kurban vekaletini TDV'ye vererek 2024 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu'na destek oldu.

TDV

Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) 2024 yılı vekaletle kurban organizasyonu kapsamında Kurban Bayramı'nda Etiyopya'da görev yapacak personele eğitim verildi.

TDV

Kurban Bayramı yardımları ve vekaletle kurban organizasyonu kapsamında Sudan'da bulunan Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) gönüllüleri, Türkiye'nin Hartum Büyükelçiliğini ziyaret etti.

TDV

KKTC Mehmetçik-Büyükkonuk Belediye Başkanı Dr. Fatma Çimen Tuğlu, kurbanını Türkiye Diyanet Vakfı’na bağışladı.

Kıbrıs

KKTC Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, kurban vekaletini Türkiye Diyanet Vakfına verdi.

TDV

Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, Türkiye Diyanet Vakfına (TDV) vekaletle kurban bağışında bulundu.

İstanbul Müftülüğü

İstanbul Bağcılar Kaymakamı Abdullah Uçgun, kurban bağışıyla "2024 Yılı Vekaletle Kurban Organizasyonu"na destek oldu.

Denizli Müftülüğü

Denizli İl Müftüsü Abdullah Pamuklu, kendisi ve ailesi adına Türkiye Diyanet Vakfına kurban vekaleti verdi.

Kahramanmaraş Müftülüğü

Kahramanmaraş'ta Türkiye Diyanet Vakfı'nın "Unutursan Yetim Kalır" projesi kapsamında yetimlere karne hediyesi olarak bisiklet verildi.