Giresun Müftülüğü

Hafızlık öğrencileri Ordu ve Giresun gezisinde buluştu

Giresun Espiye İlçe Müftülüğü, hafızlık eğitimi alan öğrencilere yönelik gezi programı düzenledi.

Abone Ol

Giresun Espiye İlçe Müftülüğüne bağlı Merkez Yatılı Erkek Hafızlık Kur'an Kursu öğrencileri Giresun, Merkez Site Yatılı Kız Hafızlık Kur'an Kursu öğrencileri ise Ordu kültür gezisinde buluştu.

Espiye İlçe Müftüsü Osman Gülbe, Kurs yöneticisi Mehmet Demirel ve Kurs öğreticisi Yunus Öztürk öğrencilere eşlik etti. Öğrencilerin moral ve motivasyonunu yükseltmek için Ordu ve Giresun’un tarihi ve turistik yerlerine yönelik gezi düzenlediklerini söyledi.

Müftü Gülbe, sosyal ve kültürel etkinliklerin gençler arasında dostluğun gelişimine katkı sağladığını belirterek, benzer organizasyonları sürdüreceklerini vurguladı.

Din Hizmetleri Uzmanı Orhan Cesur'un koordinesinde geziye katılan erkek öğrenciler, Giresun Kalesi, Kale Şehitliği, Topal Osman Ağa'nın anıt mezarı, Kapu Camii, Seyyit Vakkas Türbesi ve Hasan Tepesi'ni ziyaret etti. Öğrenciler şehitlik ve anıt mezarda Kur'an-ı Kerim tilavet ederek tüm şehitler için dua etti.

Gezide öğrencilere Kurs Yöneticisi Mehmet Demirel ve Kur'an Kursu Öğreticisi Yunus Öztürk eşlik etti.

Site Yatılı  Hafız Kız Kur'an Kursu öğrencileri ise Kuran Kursu Öğretici Hatice Bal'ın koordinesinde, Ordu Boztepe'yi gezdi. Öğrenciler, Ordu gezisinin ardından Giresun'un Bulancak ilçesi ile  Giresun Kalesi'ni ziyaret etti. 

Öğrenciler ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Espiye İlçe Müftüsü Osman Gülbe ve Kur'an kursu öğreticilerine teşekkür etti.