3 hafta önce GÜNDEM

Türkiye'de hava sıcaklıklarının yarın itibarıyla kuzey ve iç kesimlerde birkaç derece düşmesi, Rize ile Artvin'in kıyı kesimlerinin çok kuvvetli, Ordu, Giresun ve Trabzon'un iç kesimlerinin ise kuvvetli yağış alması bekleniyor.

3 hafta önce GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde yurt genelinde meydana gelen 7 bin 216 trafik kazasında 72 kişinin yaşamını yitirdiğini, 12 bin 274 kişinin yaralandığını bildirdi.

3 hafta önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, bu yıl yaptıkları hac organizasyonuna ilişkin, "Diyanet İşleri Başkanlığı olarak, her zaman olduğu gibi yine milletimizin sıkıntı yaşamaması, ibadetlerini rahat bir ortamda yapabilmesi için bütün imkanlarımızı seferber ettik. Milletimizin duasını aldık." ifadesini kullandı.

3 hafta önce GÜNDEM

Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyindeki operasyon bölgelerinde 7 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

3 hafta önce YAŞAM

Dünyada flamingoların kuluçkaya yattığı en önemli sulak alanlar arasında bulunan Tuz Gölü'nde, bir süre önce dünyaya gelen yavrular, kanat çırpmaya hazırlanıyor.

3 hafta önce GÜNDEM

Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı kesimlerinde çok kuvvetli, Ordu, Giresun ve Trabzon'un iç kesimlerinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

3 hafta önce Filistin

BM Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı, katil İsrail'in yardım girişini engelleyerek halkı zorla aç ve susuz bıraktığı Gazze'de, binlerce ailenin günlük ihtiyaçları için kirli deniz suyuna muhtaç bırakıldığını duyurdu.

3 hafta önce DÜNYA

Suriye ile katil İsrail'in işgali altındaki Filistin toprakları başta olmak üzere dünyada savaş, iç çatışma ve ayrımcılık gibi nedenlerle Müslümanlara yönelik uygulanan işkencenin ve işkence sonucu ölümlerin önüne geçilemiyor.

3 hafta önce KÜLTÜR - SANAT

Hem mimari hem insani açıdan estetik bir düşüncenin eseri olarak ortaya konulan yapılar, Osmanlı medeniyetindeki canlılara gösterilen merhametin de bir simgesi olarak görülüyor.

3 hafta önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?