2 hafta önce GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir'in Menderes ve Selçuk ilçelerinde çıkan orman yangınlarında yaklaşık 500 hektar alanın etkilendiğini söyledi.

2 hafta önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

2 hafta önce Bir Ayet

Allah her anımızda bizimledir, her hâlimizi bilir, her yaptığımızı görür ve her düşündüğümüzden haberdardır.

2 hafta önce DİYANET HABER

Bazı medya organlarında "Din/İslam ve Şeriat Arasındaki İlişki" başlığı altında yapılan tartışmalara Diyanet son noktayı koydu "Büyük bir cehalet örneğidir."

2 hafta önce Rize Müftülüğü

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi 11.dönem mezunları, Türkiye Diyanet Vakfının "Gözlere Şifa İyilik" sloganıyla başlattığı katarakt ameliyatı projesine destek vererek bağışta bulundular.

2 hafta önce Diyanet Takvimi

Akıllı kişi kendisini hesaba çeken ve ölümden sonrası için çalışandır. Aciz kişi ise arzularına uyup bir de Allah’tan (bağışlanma) umandır. (Tirmizî, Sıfatü’l-kıyâme, 25)

3 hafta önce GÜNDEM

Yurdun çeşitli bölgelerinde çıkan orman yangınlarına müdahaleler devam ediyor.

3 hafta önce DİYANET HAC-UMRE

Manisa'da yaşayan şeker, hipertansiyon, kalp ve böbrek yetmezliği gibi rahatsızlıkları nedeniyle yüzde 96 engelli raporuna sahip 60 yaşındaki Mümin İşbitiren, 24 yıldır kurduğu hac hayalini gerçekleştirdi.

3 hafta önce GÜNDEM

Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki operasyon bölgelerinde 10 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

3 hafta önce Filistin

Katil İsrail güçlerinin Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı, son 48 saatte 69 artarak 37 bin 834'e yükseldi.