2 hafta önce GÜNDEM

Teknolojinin hızlı gelişimi, özellikle 2000'li yıllardan itibaren doğan nesillerin, geleneksel iletişim biçimlerini terk ederek sanal dünyanın parçası olmasına neden olurken, bu durum kalıcı sağlık sorunlarına kapı aralıyor.

2 hafta önce EĞİTİM

Uzmanlar, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) tercih sürecinde doğru hedefe ulaşmak için "öğrenci-rehber öğretmen-ebeveyn" işbirliğinin önemine dikkati çekti.

2 hafta önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

2 hafta önce GÜNDEM

İzmir Metro'sunda, arızalanan yürüyen merdivenin ters yönde hareket etmesi sonucu 9 kişi yaralandı.

2 hafta önce DİTİB

Almanya’nın Hamburg kentinde, Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) bünyesinde 2023 yılında açılışı yapılan Yunus Emre Açık İmam Hatip Lisesi öğrencileri için yıl sonu pikniği düzenlendi.

2 hafta önce GÜNDEM

Uşak'ta yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu yaralanan 11 kişi hastaneye kaldırıldı.

2 hafta önce YAŞAM

İzmir Valisi Süleyman Elban, Torbalı ilçesinde bir lokantada meydana gelen patlamada ölü sayısının 5'e çıktığını, 4 ayrı hastanede 57 yaralının olduğunu söyledi.

2 hafta önce ALİ ERBAŞ

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Görüyorsunuz işgalci, zalim, siyonist topluluk nasıl bebekleri, çocukları, masumları, kadınları gözünü kırpmadan canavardan beter şekilde öldürüyor. Nasıl bombalıyor görüyorsunuz dünyanın gözü önünde. Beşerin derdine dermandır Kur'an." dedi.

2 hafta önce Bir Ayet

Dünya hayatı, doğruyu bulmak isteyenler için yeterli bir süredir. Ahiretteki korkudan emin olmak ve orada nimetler içinde sefa sürmek, Rabbimizin rızasına uygun yaşamaya bağlıdır.

2 hafta önce Diyanet Takvimi

Bir Ayet: "Biz bu kitabı sana gerçeğin bilgisi olarak indirdik. Öyleyse samimi bir inanç ve bağlılık göstererek sadece Allah’a kulluk et." (Zümer, 39/2)