2 hafta önce GÜNDEM

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri'deki olay sonrası bazı şehirlerde çıkan provokatif eylemlerde 474 kişinin gözaltına alındığını, bunlardan 285'inin çeşitli suçlardan adli kaydının olduğunu bildirdi.

2 hafta önce DİYANET HABER

UNESCO Dünya Miras Geçici Listesi'nde yer alan Harran Ören Yeri'ndeki tarihi cami, restorasyon ve kazı çalışmalarının ardından ziyarete açıldı.

2 hafta önce Filistin

Katil İsrail güçlerinin Gazze kentinin güneydoğusunda bir pazar yerine düzenlediği saldırıda ilk belirlemelere göre 10 kişi şehit oldu, çok sayıda kişi de yaralandı.

2 hafta önce DÜNYA

Myanmar'ın kuzeyini etkisi altına alan şiddetli yağışların yol açtığı sel nedeniyle binlerce kişi evlerinde mahsur kaldı, elektrik ve telefon hatları kesildi.

2 hafta önce Filistin

UNRWA, katil İsrail'in saldırıları nedeniyle Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentinden 250 bin Filistinlinin kaçmak zorunda kalacağının tahmin edildiğini bildirdi.

2 hafta önce EKONOMİ

Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu Başkanı Haluk Tezcan, "Bu sezon un ihracatında 4 milyon ton barajını zorlayarak önemli seviyede ihracat başarısına ulaşmayı hedefliyoruz." ifadesini kullandı.

2 hafta önce EKONOMİ

Tarım ve Orman Bakanlığının, gıda işletmelerinin denetim durumunun tüketicilerce takip edilmesine imkan sağlayan karekod uygulamasının kullanımına başlandı.

2 hafta önce BASINDA BUGÜN

Bugün gazeteler Diyanet'le ilgili ne yazdı?

2 hafta önce YAŞAM

Afyonkarahisar'da 82 yaşındaki Mevlüt Demirelli, gönüllü olarak 28 yıldır her gün kentin farklı 3 noktasında güvercinleri ekmek ve buğdayla besliyor.

2 hafta önce YAŞAM

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri, tarım arazilerinde zarar tespiti yapıyor.