2 hafta önce GÜNDEM

Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda gök gürültülü sağanak bekleniyor.

2 hafta önce TDV

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kadın, Aile ve Gençlik Merkezi (KAGEM) tarafından ortaokul öğrencilerine yönelik bu yıl 11'incisi düzenlenen yaz okulu programı başladı.

2 hafta önce EĞİTİM

Milli Eğitim Bakanlığında (MEB) istihdam edilecek sözleşmeli personel için tercih dönemi başladı.

2 hafta önce GÜNDEM

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde terör örgütü PKK mensubu 6 teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

2 hafta önce EĞİTİM

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM), 2024-Dikey Geçiş Sınavına (DGS) başvuran adayların, eğitim bilgilerinin kontrolünü, bugünden itibaren 2 Eylül'e kadar yapabileceklerini bildirdi.

2 hafta önce EKONOMİ

Memur ve memur emeklilerinin 2024 yılının ikinci 6 ayında alacağı zamlı maaşlar ile SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin aylıklarındaki artış oranları belirlendi.

2 hafta önce GÜNDEM

Günlük ortalama 230 bin araca hizmet veren ve "Boğaz'ın ikinci gerdanlığı" olarak bilinen Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'nden açılışından bugüne kadar 2,1 milyar araç geçti.

2 hafta önce EKONOMİ

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), haziranda aylık bazda yüzde 1,64, Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) yüzde 1,38 artış gösterdi. Yıllık enflasyon tüketici fiyatlarında yüzde 71,6, yurt içi üretici fiyatlarında yüzde 50,09 olarak gerçekleşti.

2 hafta önce EKONOMİ

Tüketici fiyatları bazında haziranda en fazla fiyat artışı yüzde 12,71 ile kara yolu ile şehirler arası yolcu taşımacılığında, en fazla fiyat düşüşü ise yüzde 8,03 ile patates ve bazı yumru bitkilerle ilgili ürünlerde görüldü.

2 hafta önce GÜNDEM

Edirne'de sağanak yağış, gök gürültülü sağanağa dönüştü.