Amasya İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından  düzenlenen ve 18 takımın mücadele ettiği "Yaz Kur'an Kursları Futbol  Turnuvası" final maçıyla sona erdi.

İl Müftüsü Durmuş Ayvaz'ın katılımlarıyla Amasya Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Murat Öztürk’ün hakemlik yapmasıyla  gerçekleşen İhsaniye Camii ile Hattat Hamdullah Camii arasında oynanan final maçında, İhsaniye Camii şampiyon oldu.

Amasya Turnuva Ödül 22

Maçtan sonra oyuncularla bir araya gelen İl Müftüsü Durmuş Ayvaz, "Öncelikle Yaz Kur'an Kurslarına katılan öğrencilerimize ve çocuklarını bizlere emanet eden velilere teşekkür ediyorum. Bu sebeple turnuvaya katılan her bir takım bizim gönlümüzün şampiyondur. Turnuvaya katılan bütün öğrencilerimize, hocalarımıza, turnuvanın gerçekleşmesinde emeği geçen gençlik koordinatörlerimize, cami görevlilerimize ve emeği olan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Program, öğrencilerere madalya ve hediye takdiminin ardından sona erdi.

Final maçına İl Müftü Yardımcısı Yılmaz Özbakır, şube müdürleri Abdullah Alçın, Mustafa Kaş, Gençlik Koordinatörleri, cami görevlileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.