Bolu Müftülüğü

Bolu’da "100. Yılda Çocuklarımızla 100 Şenlik" etkinliği

Bolu İl Müftülüğü tarafından çocuklara yönelik "100. Yılda Çocuklarımızla 100 Şenlik" projesi kapsamında program düzenlendi.

Abone Ol

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğünce ülke genelinde uygulanan "100. Yılda Çocuklarımızla 100 Şenlik" projesi kapsamında Bolu'da program düzenlendi.

Bolu Bilim Sanat Merkezi Salonu'nda gerçekleştirilen programa, 400'e yakın çocuk katıldı.

Etkinlikte çocuklar, Hüseyin Goncagül gösteri ekibinin sunduğu Nasreddin Hoca, Karagöz-Hacivat, kukla etkinlikleriyle hem eğlendi hem öğrendi. Neşeli dakikaların yaşandığı buluşmada çocuk ilahileri ve Filistin marşları okundu.

Şenlikte çocuklarla bir araya gelen İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, "Başkanlığımızca 4-6 yaş, 7-10 yaş ve yaz Kur’an kursları ile hafızlık eğitimi verilen kurslarda eğitim alan çocuklara hitap eden, kadim kültürümüzde var olan oyunların ve mizah karakterlerinin gelecek kuşaklara tanıtılmasına ve değerlerin aktarımına destek olmak üzere '100. Yılda Çocuklarımızla 100 Şenlik' projesi hayata geçirilmiştir. Bu kapsamda projenin uygulanmasında planlama yapan başta Başkanlığımıza ve paydaş oldukları için Vakıf Katılma çok teşekkür ediyorum." dedi.

Program ardından çocuklara çeşitli ikramlarda bulunuldu.