Isparta'da "Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle Keçiborlu Müftülüğü tarafından konferans tertip edildi.

Keçiborlu Belediyesi Yeni Konferans Salonunda gerçekleşen programa Isparta Müftüsü Muharrem Biçer, Kaymakam Kerem Türker, İlçe Müftüsü Muammer Borlu, İlçe protokolü, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

"Peygamberimiz ve Şahsiyet İnşası" teması çerçevesinde gerçekleştirilen konferansta Kur'an-ı Kerim'e göre Hazreti Muhammed'in bir diğer vasfının rahmet olduğunu dile getiren İl Müftüsü Biçer, "Size iki emanet bıraktım. Onlara sımsıkı sarıldığınız sürece yolunuzu şaşırmazsınız. Bunlar Allah’ın Kitabı ve Peygamberinin sünnetidir' buyurdu. Rabbim bizleri istikamet üzere dosdoğru olmayı nasip etsin." dedi.

İlgiyle takip edilen konferans çeşitli hediyeler ve ikramlarla sona erdi.

Gönen Mevlidi Nebi 11

Öte yandan Gönen Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen programda konuşan İl Müftüsü Biçer, "Allah’a karşı sorumluluğunuzu yerine getirin ve rızkınızı güzel yoldan isteyin. Helal olanı alın, haram olanı terk edin.' buyurdu. Rabbim bizleri helal olanı almayı, haramı terk etmeyi nasip etsin." diye konuştu.

Programa Isparta Müftüsü Muharrem Biçer, Gönen Kaymakamı Mehmet Yıldız, İlçe Müftüsü Mustafa Akpınar, İlçe protokolü, din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.