Adana Haberleri

Adana haberleri ve güncel Adana gelişmeleri, Adana ile ilgili tüm video, Adana fotoğrafları ve Adana haberleri Diyanet Haber sitemizde


Adana İl Müftülüğünün "Aile Haftası" etkinliklerinde konuşan Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut, ailenin güvenli bir sığınak olduğunu söyledi.

Adana Seyhan İlçesindeki Sadika Sabancı Ortaokulu öğrencileri, Sabancı Merkez Camii'nde buluştu.

DEPREM

Adana'da saat 15.46'da 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Adana İl Müftülüğü tarafından kutsal topraklara gidecek hacı adaylarına yönelik "Hac Eğitim Seminerleri" Ramazanoğlu Camii konferans salonunda gerçekleştirildi.

DEPREM

Adana'da saat 11.33'te 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Adana Karaisalı İlçe Müftülüğü tarafından hafız öğrencilere yönelik "İzcilik Kampı" düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı organizesinde müftülüklerce kutsal topraklara gönderilen üniversite öğrencileri, umre ziyaretlerine başladı.

Adana Yüreğir İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Yüreğir Şubesince "Hediyem Kitap Olsun" kampanyası kapsamında temin edilen kitaplar öğrencilere ulaştırılmaya...

GÜNDEM

Adana'nın Kozan ilçesinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı evleri ve iş yerlerini su bastı.

Adana'da, dış duvar ve minaresini kaplayan sarmaşıklar ve bahçesindeki çiçeklerle Yeşil Cami olarak bilinen Köprüköy Camii, hafızlık öğrencilerini ağırladı.

DEPREM

Adana'da, saat 09.20'de 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Adana Müftülüğü

Adana Sarıçam İlçe Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı'na giren din görevlilerine kurduğu stantla destek oldu.