Adana Haberleri

Adana haberleri ve güncel Adana gelişmeleri, Adana ile ilgili tüm video, Adana fotoğrafları ve Adana haberleri Diyanet Haber sitemizde


Adana İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu (ADRB) tarafından "Mahremiyet Bilinci" seminerleri düzenlendi.

Adana Seyhan'da yapımı tamamlanan Hacı Şenel Özçete Camii ve Hacı Ali Özçete Kız Kur'an Kursu dualarla açıldı.

Adana Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Ortaokulu’nda Filistin yararına kermes düzenlenerek elde edilen gelir Türkiye Diyanet Vakfı Adana Şubesine bağışlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde il ve ilçe müftülükleri tarafından "Mevlid-i Nebi Haftası" etkinliklerle kutlanmaya başladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile umre ibadetini yerine getirmek üzere Adana’dan yola çıkan umreciler dualarla uğurlandı.

Adana Yüreğir İlçesinde düzenlenen toplu sünnet merasiminde çocuklar dualarla sünnet edildi.

Adana Seyhan İlçe Müftülüğü Kuba Camii bünyesinde yapılan yarışmada dereceye diren öğrenciler ödüllendirildi.

Adana İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Adana Şubesi Gençlik Kolları organizesinde üniversiteli gençler kahvaltıda buluştu.

Adana İl Müftülüğü tarafından umreye gidecek olan vatandaşlar için "Umre Hazırlık Kursu" düzenlendi.

Adana'da yapımı tamamlanan Hz. İbrahim Camii'nin açılışı Adana Valisi Yavuz Selim Köşger ve İl Müftüsü Mehmet Taşcı'nın katıldığı törenle açıldı.

Adana İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Adana Şubesi koordinesinde gönüllü ve görevliler tarafından, çadır kentte yardım dağıtıldı.

Adana İl Müftülüğü tarafından düzenlenen vaaz becerilerini geliştirme hizmet içi eğitim kursunu tamamlayan din görevlileri belge aldı.