Adana Haberleri

Adana haberleri ve güncel Adana gelişmeleri, Adana ile ilgili tüm video, Adana fotoğrafları ve Adana haberleri Diyanet Haber sitemizde


Adana Müftülüğü

Adana İl Müftülüğüne bağlı Kur’an kurslarında hafızlığını tamamlayan 29 öğrenci için “Hafızlık İcazet Töreni” düzenlendi.

Adana Müftülüğü

Adana İl Müftülüğü ve Danimarka Türk Diyanet Vakfı iş birliğinde uygulanan "Yuvalar Kuruyoruz" projesi ile 18 çifte destek sağlandı.

Adana Müftülüğü

Adana İl Müftüsü Mehmet Taşcı, imam hatipli gençlerle söyleşi programında bir araya geldi.

Adana Müftülüğü

Adana Yüreğir İlçe Müftülüğü koordinesinde inşa edilecek olan caminin temeli dualarla atıldı.

Adana Müftülüğü

Adana'da Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Kadın Aile ve Gençlik Merkezi’nin (KAGEM) Adana Şubesi tarafından "Geleneksel İslam Sanatları Sergisi" açıldı.

Adana Müftülüğü

Adana İl Müftülüğü tarafından “Cami-Çocuk Buluşması” düzenlendi.

Adana Müftülüğü

Adana İl Müftülüğü “Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” etkinlikleri kapsamında “Cami-Engelli Buluşması” düzenledi.

Adana Müftülüğü

Adana İl Müftülüğü tarafından “Sabah Namazı Buluşması” düzenlendi.

Rusya vatandaşları Mariana ile Aliania, Adana Seyhan İlçe Müftülüğünce düzenlenen merasim ile Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

GÜNDEM

Adana'da "Yenilmez Şehir" adıyla bilinen Anavarza, Mersin'deki Kelenderis, Olba, Elaiussa Sebaste ve Soli Pompeipolis, Osmaniye'deki Kastabala ve Hatay'daki Epiphaneia antik...

GÜNDEM

Adana'nın Karataş ilçesinde bulunan Akyatan Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'ndaki yuvalarda kuluçka dönemini tamamlayan yavrular, yumurtalarından çıkarak mavi sulara ulaşıyor.

Türkiye Diyanet Vakfı Adana Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu tarafından "Gençlerle Hasbihal" programı düzenlendi.